Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Malgrat de Mar

Places disponibles per la Fun Week de setembre!

Publicat 30/04/2019 per Kids&Us Malgrat de Mar

Amb l'estiu arriben les Summer Fun Weeks de Kids&Us Malgrat de Mar. Estem gaudint d'unes vacances bestials amb jocs, teatre, manualitats, hores del conte i una pila d'activitats lúdiques més per continuar aprenent anglès mentre ens divertim. Però encara no hem acabat... encara ens queda una Fun Week més del 2 al 6 de setembre.

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan al mateix centre de Kids&Us Malgrat de Mar i estan plenes d'activitats que tenen l'anglès com a llengua vehicular per tal d'afavorir un entorn d'immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 10 nens per professor, i el resultat és un estiu inoblidable.

Per a més informació, posa't en contacte amb nosaltres i no dubtis a reservar avui mateix la teva plaça per la Fun Week de setembre, amb la temàtica de SWEETS.

Compartiu-ho >