Kids&Us Malgrat de Mar

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Silvia Imbernón

  Silvia Imbernón

  La Silvia és la directora del centre de Kids&Us Malgrat de Mar des del 2017. És filòloga anglesa i la seva vocació és l’ensenyament i l’anglès. Anteriorment, va treballar com a professora d’anglès a escoles de secundària durant 6 anys al Regne Unit. Li agrada molt viatjar i conèixer noves cultures. El que més li agrada de la seva feina és sens dubte veure gaudir als alumnes i veure com aprenen a través de la nostra metodologia.

 • Marzi Jezierska

  Marzi Jezierska

  La Marzi és una noia enèrgica, sociable, pacient i amb sentit de l’humor. Sempre li han agradat l’esport i l’ensenyament. Per aquestes dues passions va decidir estudiar Grau en Educació Física. Li agrada molt viatjar, conèixer gent i aprendre noves llengües. Va estar una temporada vivint a Anglaterra i va passar un temps a Austràlia, on va poder realitzar algunes de les seves passions, com el surf, i profunditzar els coneixements en l’anglès. Fa 7 anys que forma part del nostre equip de Kids&Us i al 2017 va començar com a Coordinadora Acadèmica.

 • Laura Batlle

  Laura Batlle

  La Laura és la coordinadora acadèmica dels alumnes externs de Kids&Us Blanes i Malgrat. Treballa amb nosaltres des de l'estiu de 2012. Va començar fent classes als més petits de la casa: els nens i nenes de la Llar d'Infants Els Peixets. És traductora de formació i s'encarrega de la coordinació de centre de Blanes des de l'any 2015 i, com que hem crescut tant, ha sigut necessari crear aquesta figura que s'encarregui de guiar i supervisar tot el que passa a les escoles externes amb els que treballem a Malgrat.

 • Ari Ponz

  Ari Ponz

  L' Ari és una persona alegre, dinàmica i carinyosa. Li agrada treballar amb nens per la seva sorprenent energia i sobretot per l'alegria que transmeten quan estan aprenent. Va estudiar filologia degut a l'atracció que sent per les llengües i la literatura. Sempre ha estat en contacte amb la llengua anglesa, però va ser durant la seva estada a Anglaterra (Ipswich, Suffolk) quan va descobrir la seva passió per aquesta llengua i la seva cultura. Treballa amb nosaltres des del 2017 i té experiència amb els grups de Babies, Kids i Tweens&Teens, a més de participar en els Fun Weeks.

 • Mar Ruiz

  Mar Ruiz

  La Mar és una noia que sempre ha estat submergida en l'anglès; des de ben petita li ha agradat tot el que estava relacionat amb aquest idioma (sobretot la música i les sèries de televisió). Ha estudiat un grau superior d'Integració Social i ha sigut en les pràctiques on s'ha assabentat que la seva vocació era treballar amb els infants i els adolescents. En el seu temps lliure, i quan li ve la inspiració, escriu i li agradaria publicar algun llibre més endavant, potser en anglès. És part del nostre equip des del 2018 posant en pràctica la seva passió pels nens i l’anglès.

 • Silvia Fernández

  Silvia Fernández

  La Silvia és una noia alegre, afectuosa i positiva. La seva passió per l’anglès i els nens va començar quan al 2012 va viatjar a Canterbury, Regne Unit. Allà hi va viure durant 8 anys i va fer de au pair durant dos anys. Més endavant va fer un curs per ser professora d’anglès com a segona llengua, el CELTA. Li agrada la música, la lectura i passejar per la muntanya i el mar.Va començar a Malgrat al 2020.

 • Anna Jiménez

  Anna Jiménez

  L’Anna és una dona dinàmica i alegre però alhora responsable i treballadora. Llicenciada en Història de l'Art, ha dedicat els últims anys al món del lleure i la dinamització comunitària. Apassionada per l'anglès i enamorada d'Escòcia, on hi va viure durant un any, va iniciar aquesta nova etapa com a mestre amb il·lusió i amb la voluntat de transmetre la seva afició per les llengües als més menuts.Va començar amb nosaltres al 2020.

 • Ariadna Blas

  Ariadna Blas

  L’Ariadna és una noia atenta, alegre i dinàmica. Va conèixer la seva vocació per l’ensenyament y els infants quan va començar a fer de voluntària el 2012. Des de llavors s’ha graduat en Mestra d’educació primària i ha obtingut els cursos de monitora i directora de lleure, tot treballant de mestra d’anglès amb alumnes de diverses edats. Va viure un any a Dinamarca en un ambient internacional i allà va ser on va néixer el seu amor per la llengua anglesa. Quan té temps lliure les seves passions són cosir, dibuixar i cantar amb el seu ukelele.

 • Míriam Ferran

  Míriam Ferran

  La Míriam és una noia responsable, alegre, afectuosa i pacient. Està cursant el Grau d’Estudis de l’Àsia Oriental. Li interessen les llengües des de ben petita, ha estat sempre en contacte amb la llengua anglesa, cosa que li ha servit de referent per poder estudiar japonès i coreà. Coneix l’anglès també a través de la música i altres interessos, com els videojocs i les pel·lícules. Ha realitzat intercanvis a Dublín i Munic, on ha viscut experiències molt enriquidores, tant a nivell lingüístic com personal. En el seu temps lliure, li agrada ballar i tocar el violí. Li agrada estar amb nens i adolescents, als quals poder transmetre la seva passió pels idiomes, i per aquest motiu aquest curs s'incorpora a Kids&Us.

Compartiu-ho >